Ik hoop dat alles weer gewoon wordt
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ik hoop dat alles weer gewoon wordt

In het boek Ik hoop dat alles weer gewoon wordt ontdekken we de geschiedenis van de familie van Mirjam. Als haar ouders in een bejaardenhuis gaan wonen, is het aan haar de taak het huis op te ruimen. Ze vindt documenten, foto’s en een dagboek die een geschiedenis ontrafelt die Mirjam niet kent. Wat zal ze te weten komen over de Joodse gemeenschap, haar tante Thea en Thea’s grote liefde, een Duits-Joodse vluchteling? Dit spannende verhaal kun je nu 30 dagen lang gratis beluisteren!

De ontdekking van de Joodse gemeenschap en het familieverleden

In Ik hoop dat alles weer gewoon wordt hoor je het verhaal van een Nederlands meisje dat bij het opruimen in haar ouderlijk huis documenten vindt. Aan de hand van het dagboek van haar tante Thea en foto's, ontdekt Mirjam de verhalen van de Joodse gemeenschap in Nederland tijdens de oorlog.

Hoe was de Joodse gemeenschap in Winterswijk? En hoe kon tante Thea een relatie onderhouden met de Duits-Joodse vluchteling Wolfgang? Er was een grote nsb-aanhang is het dorp en we ontdekken de tragische verhalen van deze tijd.

Voor wie is dit boek een aanrader?

Iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Nederland en de bijbehorende Joodse gemeenschap zal zich verliezen in dit luisterboek. Het is een intrigerend luisterboek dat je volledig opneemt en je bezighoudt. Dit luisterboek is hoe een luisterboek hoort te zijn, moeilijk om te stoppen.

Velen gingen je bij dit boek al voor. Er zijn dan ook veel lovende recensies over het boek te vinden te vinden. Meeslepend, een boek dat je grijpt, een boek wat je alle woorden ontneemt: dit zijn slechts enkele woorden van mensen die het boek gelezen hebben.

Luister gratis naar ik hoop dat alles weer gewoon wordt

Je kunt nu 30 dagen gratis van dit wonderbaarlijke luisterboek genieten via onze luisterboek app. Als je het boek eerder uit hebt, kun je een van de vele andere titels gaan beluisteren. Geniet onderweg in de auto, of tijdens een avondje op de bank.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis