Jager
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Jager

In boek 6 van de serie wordt Joona Linna na een verblijf van twee jaar in een van de best beveiligde gevangenissen van Zweden door Saga Bauer verzocht deel uit te maken van een geheim onderzoek. De politie slaagt er namelijk niet in de moordenaar te vinden die willekeurig slachtoffers maakt. Het enige aanknopingspunt is het kinderliedje dat gehoord wordt voordat ze vermoord worden. De moordenaar zit echter ook niet stil. Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar Jager.

Samenvatting

Terwijl Joona Linna in de Jager mee gaat helpen om de mysterieuze moorden te onderzoeken, wordt celebrity-chef Rex Müller als verdachte in het moordonderzoek aangewezen. Tot hij een telefoontje krijgt waarbij het kinderliedje wordt afgespeeld.

Terwijl Rex zich verheugt op de eerste logeerpartij van zijn zoon, wordt zijn plezier overschaduwd. In de Jager is hij eerste zelf verdachte, daarna mogelijk slachtoffer. Welk verband is er tussen de slachtoffers?

Aanrader voor wie?

Het Zweedse schrijversechtpaar Alexander en Alexandra Ahndoril schrijft onder het pseudoniem Lars Kepler bloedstollende thrillers. De gedetailleere omschrijving van de moorden maakt het een must voor de echte liefhebbers van dit genre.

Doordat het boek een open einde heeft, nodigt het zeker uit om uit te kijken naar het vervolg. Een spannend en meeslepend verhaal, dit deel past volledig in de reeks van Joona Linna.

Luister gratis naar Jager

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter de mysterieuze moorden en de kinderliedjes op het moment van de moord? Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar Jager op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis