Kijk naar mij
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Kijk naar mij

Het verhaal speelt zich af in de de wereld van castings en glamour. Het boek gaat over 2 hartsvriendinnen die samen beroemd willen worden via een casting show. Het vertelt hoe vriendschappen onder druk komen te staan wanneer de weg zich lijkt te splitsen. Kan je echt wel blij blijven wanneer je vriendin beter is dan jezelf. Kan een vriendschapsrelatie het overleven wanneer je als beste vriendinnen geheimen voor elkaar begint te hebben. Je kan nu 30 dagen gratis luisteren naar Kijk naar mij.

Samenvatting

Kijk naar mij gaat over twee hartsvriendinnen, Floor en Sophie, die er hard aan werken om via de talentenwedstrijd Ster Gezocht door te breken. Wanneer enkel Sophie geselecteerd wordt is Floor echt wel blij voor haar maar toch vooral erg ontgoocheld in haarzelf. Maar ze krijgt haar kans.

Floor wordt gevraagd een hele zomer als lookalike van Yasmine op te treden. Haar droom lijkt uit te komen maar dit verandert snel vermits niemand, zelfs Sophie, het mag weten en de fans wantrouwig worden. Komt het goed? Kijk naar mij geeft je het antwoord.

Aanrader voor?

Het boek Kijk naar mij van Joany Buenen past echt in de hedendaagse tijdsgeest. Voor diegenen die er ooit wel eens over nagedacht hebben beroemd te worden of aan een casting show deel te nemen is dit boek, dat leuk geschreven is, zeker een geschikte opwarmer.

De schrijfster laat duidelijk blijken dat ze weet waarover ze het heeft als ze over dit onderwerp schrijft. Je leert meer over de wereld van de grote casting shows en volgt van dichtbij het leven van beroemdheden. Een must voor de tieners van vandaag.

Luister gratis naar Kijk naar mij

Luisterboeken zijn zeer geliefd. Je favoriete boek wordt voorgelezen wat je de mogelijkheid biedt lekker relaxed te genieten van het verhaal. Je hebt nu de unieke mogelijkheid om als gebruiker bij verschillende luisterboek apps 30 dagen lang gratis te luisteren naar Kijk naar mij.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis