Kraai & Koninkrijk
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Kraai & Koninkrijk

Leigh Bardugo weet mensen met haar verhalen altijd mee te slepen in een wereld van fantasie en spanning. Dat is zeker ook het geval met Kraai & Koninkrijk uit De Kraaienserie. In het eerste boek List en Leugens maakten we kennis met de befaamde bende bestaande uit Kaz, Matthias, Nina, Jesper, Inej en Wylan. Ook in dit deel keren ze terug. Ze werden echter niet beloond maar verraden. Hoe? Dat kan je lezen in dit luisterboek, nu voor 30 dagen gratis!

Een spannend avontuur in een wereld geïnspireerd op 19e eeuws Europa

Kraai & Koninkrijk gaat verder waar List en Leugens stopte. Hun avontuur daar werden ze niet verwacht te overleven, maar dat deden ze toch. Echter in plaats van warm ontvangen en hun deel betaald te worden, wordt er iemand ontvoerd en worden ze vervolgd. De loyaliteit van verschillende leden word nu wel hard beproefd.

Kraai & Koninkrijk is de tweede fantasieroman geschreven door Leigh Bardugo en gelezen door Barbara Sloesen. Je volgt de bende van Kaz in een avontuurlijk verhaal door de steegjes van Ketterdam waar verraad en geweld niet vreemd zijn. Kunnen ze het tot een goed einde brengen of word hun bende uiteen gedreven door de vele invloedrijke figuren rondom hen?

Aanrader voor wie?

Kaz en zijn bende zijn een groep die proberen te overleven in de onderste klasse van Ketterdam, een stadje gebaseerd op Europa een aantal eeuwen terug. Bij het begin van het boek hebben ze net een gevaarlijke missie volbracht waarvan niet verwacht werd dat ze het zouden overleven. Krijgen ze een beloning of word het iets anders?

Welkom in Ketterdam, een fantasierijke plaats die toch wel een paar eeuwen terug gaat. De rijken en de armen, dat kan je daar nog makkelijker zeggen dan vandaag de dag. Zeker Kaz en zijn vrienden zullen hier akkoord gaan. Ze moeten missies aanvaarden om te overleven. Deze zijn natuurlijk niet altijd even gemakkelijk! Zullen ze het overleven?

Luister gratis naar Kraai & Koninkrijk

De gebruiker kan 30 dagen lang gratis luisteren naar dit audioboek en vele anderen. Dit via onze diensten. Wil je genieten van List en Leugens, Kraai & Koninkrijk, spannende romans, wonderbaarlijke fantasieën en nog veel meer? Probeer het dan nu gratis uit. Enkel nu en enkel bij ons 30 dagen gratis te luisteren naar audioboeken!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis