Leer mediteren in een week
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Leer mediteren in een week

Ontspanning van lichaam een geest, een verrijking van de ziel. Even ontspannen van een drukke maatschappij, stress. Dit boek gaat je helpen je energie beter te gebruiken en te kanaliseren. Eeuwenoude kennis bij u gebracht zonder een peperdure sessie te moeten betalen. Je gaat je enorm energiek voelen na het raadplegen van dit interessante luisterboek. De manier om in een zeer jachtige maatschappij gezond te leven. Je kunt nu luisteren naar Leer mediteren in een week. Luister 30 dagen gratis!

Samenvatting

Leer mediteren in een week. Meditatie technieken simpel uitgelegd, voor iedereen van toepassing. In een handomdraai ben je ermee weg. Je gaat een enorme natuurlijke zielsrust ervaren, veel meer energie hebben en een veel betere nachtrust hebben. Aanrader voor jong en oud!

Leer mediteren in een week. In deze audio cursus leer je in een week de grondbeginselen van het mediteren. Je maakt kennis met de diverse meditatievormen en kunt daardoor bepalen welke methode het beste bij jou past. Eén les duurt 10 minuten.

Aanrader voor wie?

De schrijfster Suzan van der Goes wil met haar lessen op een eenvoudige manier de beginnende mediteerder kennis laten maken met de basisprincipes. Het doel is dat je na beluisteren van deze cursus voldoende basiskennis hebt om er zelf mee verder te gaan.

Tijdens de cursus leer je hoe je je beter kunt concentreren, je aandacht kunt vasthouden en hoe je beter kunt ontspannen. Aan de hand van oefeningen leer je hoe je uiteindelijk rust in je hoofd kunt krijgen en welke spieren je daarvoor moet trainen.

Luister gratis naar Leer mediteren in een week

Wil je dichter bij jezelf komen en meer rust in je hoofd? Heb je altijd al willen beginnen met mediteren? Dan is dit het moment voor een basiscursus. Profiteer nu en luister nu 30 dagen gratis naar Leer mediteren in een week.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis