Levana
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Levana

Als je het verhaal in het boek Levana met een sprookje moet vergelijken, dan is de vergelijking met Sneeuwwitje wellicht het meest treffend. Het verhaal in dit luisterboek is alleen duisterder, donkerder en harder. Het is gebaseerd op een klassiek sprookje, maar dan moderner en omgeven door een waas van fantasie. Hoever gaat deze ijdeltuit om haar zin te krijgen? Gaat ze letterlijk over lijken en hoe loopt het af? Luister gratis naar het meeslepende en betoverende verhaal van de meedogenloze heerseres.

Samenvatting

De zus van Levana, Channary is de knapste van de twee en zij wordt tot koningin gekroond. Levana is ontzettend jaloers. Als dan ook nog blijkt dat de liefde van haar leven, Evret, met zijn vrouw een kindje verwachten, loopt het volledig uit de hand.

Levana wil altijd haar zin krijgen. De vrouw van Evret overlijdt en ze pakt alles aan om te gaan lijken op de overleden vrouw van Evret. Door chantage trouwt Evret uiteindelijk met haar. Het is alleen nooit genoeg en dus wil ze machtiger worden dan Channary.

Een aanrader voor wie?

Liefhebbers van de Lunar Chronicles zullen geïnteresseerd zijn in dit boek. In de andere boeken is Levana neergezet als kil en harteloos. In dit luisterboek wordt alleen vanuit de visie van Levana zelf geschreven. Is ze inderdaad kil en harteloos, of schuilt er een onzeker persoon in haar?

Doordat Levana in eerdere boeken neergezet is als persoon die over lijken gaat, wordt alles wat haar in dit luisterboek overkomt als gerechtigheid gezien. Wat je zaait, zal je ook oogsten. Lees dit boek tussen de titels Cress en Winter om er het grootste voordeel uit te halen.

Luister gratis naar Levana

Wil ook jij je laten meevoeren in een wereld vol jaloezie? Dan is dit luisterboek echt iets voor jou. Je hebt nu de mogelijkheid om dit duistere sprookje tot 30 dagen gratis te beluisteren via verschillende luisterboek apps. Heerlijk om bij weg te dromen; een moment voor jezelf.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis