Lieg met mij
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Lieg met mij

In prachtige zinnen vertelt Besson ons een verhaal van een niet te stoppen eerste liefde. Een verboden geheim, een feit dat niet gezien mocht worden. En waarom? Sterker dan alles in de hele wereld, kan het niet worden tegenhouden, twee jongens op dezelfde school. Het gratis luisterboek Lieg met mij beschrijft een onvermijdelijke liefde, maar toch realistische gebeurtenissen die niemand mag zien. De keuze van woorden, de opbouw van zinnen, het is allemaal doordacht en uitstekend op papier gezet.

Ontroerend

In Lieg met mij kijkt Philippe terug op de eerste grote liefde van zijn leven. Bij de eerste ontmoeting in een café wordt duidelijk dat Thomas, gevoelens heeft voor Philippe. Het is de winter van 1984 en de jongens zitten in hun eindexamenjaar.

Thomas regelde de eerste ontmoeting, maar alles moet altijd goed geheim gehouden worden, vandaar de titel Lieg met mij. Wanneer het diploma binnen is, verdwijnt Thomas zonder afscheid te nemen om in Spanje op de boerderij van een familielid te werken en Philippe gaat elders studeren.

Jongvolwassene

Twee levens vol met leugens. Een psychologische roman, waarbij de lezer het onmogelijk droog houdt, tijdens en zelfs na het lezen. Het wordt geschreven met enorm veel gevoel waardoor je je nog meer verdiept in het verhaal. Alsof je het zelf hebt meegemaakt.

Dit verhaal doet je vooral beseffen dat het leven te kort is om niet te zijn wie je bent en lief te hebben wie je liefhebt. Verlangen, liefde en verdriet, het boek beschrijft het allemaal en nog veel meer op fenomenale wijze. Zeker het lezen waard!

Luister gratis naar Lieg met mij

Je kunt nu 30 dagen lang gratis naar Lieg met mij luisteren. Er zijn tal van andere interessante boeken die je online en offline beluisteren kunt. Waar je ook bent, je hebt altijd een goed verhaal bij je.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis