List & Leugens
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

List & Leugens

List & Leugens is het eerste boek uit een serie boeken geschreven door Leigh Bardugo. Het volgt Kaz Brekker, een crimineel meesterbrein, ondanks kind te zijn, in zijn avontuur door Ketterdam. Ketterdam is een stad waar alles te koop is als je het maar kan betalen. Kaz overleeft door zelf taken voor anderen te doen maar deze keer krijgt hij een taak die hij niet alleen aan kan, voor meer geld dan hij ooit zou kunnen nodig hebben. Vindt hij een team die het aan kan? Lees nu 30 dagen gratis.

Een avontuurlijk en spannend boek in een fantasiewereld

List & Leugens bevindt zich in een fantasiewereld die lijkt op een oud Europa. Er is magie maar er zijn ook sloppenwijken, ijzige vlaktes, rijke buurten, etc. Ons hoofdpersonage is een dief die zo goed als overal van kan ontsnappen. Hij overleeft door taken te nemen van rijkelui. Nu krijgt hij echter wel een heel gevaarlijke aangeboden.

List & Leugens volgt Kaz, een dief uit de sloppenwijk die overleeft door dingen te doen voor rijkelui. Deze keer krijgt hij een taak die hij niet alleen kan. Hij vindt een team van 6 samen die de uiterst gevaarlijke uitdaging aangaan. Elk met hun eigen verhaal en eigen karakter, waar de auteur mooi elk perspectief weergeeft. Spannend én plezant!

Aanrader voor wie?

In deze spannende luisterroman geschreven door Leigh Bardugo en voorgelezen door Barbara Sloesen, volg je Kaz en zijn team op een bijna onmogelijk opdracht. Kunnen ze de opdracht voltooien? Of gaat het vijandige team met de beloning lopen? Overleven ze het? Of vliegen ze elkaar in de haren? Luister nu 30 dagen gratis!

De luisterroman List & Leugens is een spannende en avontuurlijke roman die start in een sloppenwijk maar al snel zich is ijzige vlaktes bevind. Ze bestaat uit de kunst van het stelen, spionage, samenwerking, vriendschap, verraad en ga zo maar voort. In deze wereld bestaat ook magie, wat het nog moeilijker maakt het doel te halen.

Luister gratis naar List & Leugens

Je kan gratis luisteren naar interessante audioboeken, van waar dan ook via onze app. Lees je graag boeken maar heb je niet altijd de plaats een boek mee te nemen? Dan kan je gewoon luisteren naar je favoriete boeken zoals List & Leugens, en vele anderen via onze app. Dit nu voor 30 dagen gratis!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis