Maalstroom
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Maalstroom

In dit boek staat het leven van Karin Buitendijk op zijn kop als haar driejarige dochtertje Kayla ineens verdwijnt. Alsof ze met haar speelkleed en beide lievelingsknuffels opgelost is. De politie staat voor een raadsel. Twee jaar later ontdekt Karin de knuffels samen met de schoentjes van Kayla ineens weer in haar kamertje. Naar aanleiding hiervan wordt ze door haar ex-man John en haar vriend Evert gedwongen psychische hulp te zoeken. Je kunt nu 30 dagen gratis naar Maalstroom luisteren.

Samenvatting

Karin vindt in Maalstroom twee jaar na de mysterieuze verdwijning van haar dochtertje Kayle ineens haar lievelingsknuffels op haar bedje en de schoentjes die ze op de dag van haar verdwijning droeg, terug in de kast.

Karin wordt in Maalstroom gedwongen om in therapie te gaan en pillen te slikken, maar hoort haar dochterje roepen en praten met haar knuffelbeesten. Alleen is er niemand die haar gelooft. Dat verandert haar.

Aanrader voor wie?

'Spannend', 'een meeslepend plot'. De lezers van Maalstroom zijn erg enthousiast over het debuut van de Nederlandse schrijfster Anja Maas. Het onverwachte einde maakt het boek erg de moeite van het lezen waard.

Maalstroom is een makkelijk leesbaar boek, waarin uitstekend wordt verwoord wat de impact is van verlies en verdriet op de geestelijke gemoedstoestand. Wie van je directe omgeving kun je nog vertrouwen en wie niet?

Luister gratis naar Maalstroom

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter de verdwijning van Kayla? Duik mee in het verhaal van Karin. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar Maalstroom op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis