Managers op het matje: Meer impact met Fysiek Leiderschap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Managers op het matje: Meer impact met Fysiek Leiderschap

Esther is van veel markten thuis en ze laat de combinatie en balans van haar levensstijl in Managers op het matje zien. Ze heeft als actieve coach meer dan 25 jaar ervaring en nodigt met dit boek andere leidinggevenden uit om aan yoga of sport te doen. Ze gelooft dat dit een positieve uitwerking kan hebben op hun prestaties en vorm van leidinggeven. Ze laat ook haar kennis van psychologie aan bod komen. Je kan nu 30 dagen gratis naar dit inspirerende boek luisteren.

Samenvatting

De schrijfster laat in Managers op het matje weten dat veel leiders zich onterecht alleen focussen op hard werken en mentaal besturing geven. Zij gelooft juist in de kracht van Fysiek Leidinggeven door in het persoonlijk leven te zorgen voor voldoende beweging en ontspanning.

Een manager die enkel en alleen maar met zijn werk bezig is, is niet alleen niet echt goed bezig maar kan er al snel zowel fysiek als mentaal door zitten. In Managers op het matje wordt er middels ervaring en kennis weerlegd wat er in de praktijk gebeurd.

Aanrader voor?

Managers op het matje leert je hoe je zonder steeds meer en meer te moeten opofferen, beide van je tijd en van jezelf, een goede manager kan worden. Het leert je met meer plezier, energie én impact leidinggeven. Luister hier hoe ook jij dat kan!

Volgens een lezeres is het boek daadwerkelijk niet zoals de titel doet vermoeden alleen voor managers, maar voor eenieder die aan persoonlijk leiderschap wilt werken en het evenwicht hierin wilt bewaren. Meditatie is een van de punten die hierbij aan bod komt en wordt beschreven.

Luister gratis naar Managers op het matje

Maak gebruik van het aanbod waarbij er 30 dagen gratis naar Managers op het matje geluisterd kan worden. Het maakt dan niet uit of jezelf een manager bent, want eenieder mag zich hiervoor aanmelden. Het gratis beluisteren van het boek is mogelijk gesteld via verschillende audioboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis