Moeder genoeg
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Moeder genoeg

Dit boek is geschreven door Florine Duif, ondernemer en oprichter van The Mompany. In dit zelfhelpboek helpt en begeleidt Florine jou tijdens jouw zoektocht naar meer vrijheid, ademruimte en geluk als moeder. Als moeder is het namelijk soms best lastig om optimaal van het leven te genieten door de druk die zij vaak ervaren. Florine behandelt verschillende onderwerpen, zoals je relatie, werk en selfcare. Word nu de beste versie van jezelf met dit inspirerende en inzichtbgevende boek. Je kunt nu luisteren naar Moeder genoeg, gratis gedurende 30 dagen.

Samenvatting

In Moeder genoeg deelt Florine Duif haar eigen ervaringen en dat van andere moeders. Herkenbare verhalen waarmee jij nieuwe inzichten en handvaten krijgt om tijdens jouw moederschap optimaal van jouw leven te genieten. Ze leert jou o.a. om prioriteiten te stellen en om hulp te vragen.

Daarnaast staat het boek ook boordevol met tips en concrete tools die jou helpen om dit doel te bereiken. Moeder genoeg is niet zomaar een zelfhulpboek: het is een dagboek en gids ineen. Ze combineert spiritualiteit met humor en advies met ervaringen.

Aanrader voor wie?

Moeder genoeg is hét zelfhelpboek voor moeders die willen leren om optimaal te genieten van zowel het moederschap als alle andere vlakken van het leven. Florine leert jou hoe je trouw blijft aan jezelf tijdens het moederschap. Een aanrader voor alle moeders!

Lezers van Moeder genoeg beschrijven dit werk van Florine Duif als mooi, heel erg herkenbaar en puur. Het boek is mooi en humoristisch geschreven met als doel om jou aan het denken te zetten en dingen vervolgens weer voor jou in perspectief te zetten.

Luister nu 30 dagen gratis naar Moeder genoeg

Moeder genoeg is een echte aanrader voor alle moeders die wat extra tips en tricks kunnen gebruiken om alles uit hun leven te halen. Je hebt nu de mogelijkheid om gedurende 30 dagen gratis naar dit luisterboek te luisteren via verschillende apps!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis