Museum
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Museum

Dit luisterboek voor kinderen wordt uitgebracht door Storyzoo. Het maakt deel uit van een meerdelige educatieve animatie serie. Ze heeft als doel onze jongste kinderen al spelenderwijs de Engelse woordenschat bij te brengen. StoryZoo is een heerlijk reeks en met elk boek dat we opendoen ontdekken we steeds weer een nieuwe leuke wereld. De 3 animatie figuren die ons op onze ontdekkingsreizen begeleiden zijn, Toby de aap, Pepper de papegaai en Bax de gemoedelijk en wijze beer die elk nieuw avontuur voordraagt. Je kan nu 30 dagen gratis luisteren naar museum.

Samenvatting

Bax de beer, Toby aap en Pepper de papegaai zitten samen gezellig in en vragen aan Bax dat hij een nieuw verhaal voorleest. Het gaat over een museum.

Pepper is direct enthousiast maar Toby de aap vindt het maar niks. Pepper weet Toby te overtuigen mee te gaan naar het museum. Het blijkt uiteindelijk veel leuker dan verwacht.

Aanrader voor?

Heb je peuters en kleuters in huis dan is dit luisterboek een pracht van een keuze om totaal zonder enige dwang met een nieuwe taal te beginnen.

Het luisterboek Museum wordt opgebouwd door, verhalen verteld door Bax de beer, leuke discussies tussen Toby de aap en Pepper de Papegaai en meeslepende geinige liedjes met een bruisend ritme.

Luister gratis naar Museum

Lekker meeluisteren met de kids terwijl ze hun eerste woordjes Engels leren? Je hebt nu als gebruiker bij verschillende luisterboek apps de mogelijkheid 30 dagen lang gratis te luisteren naar Museum.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis