Nice
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Nice

Het verhaal gaat over twee zussen, Jacky en Christine, die erg verschillend zijn van elkaar. Als een van de zussen in een coma raakt, reist de andere zus naar het zuiden van Frankrijk voor hulp. Maar dan komen er allerlei duistere familiegeheimen naar boven. En is Christine wel gevallen en gewond geraakt? Of was er opzet in het spel? Jacky gaat op een zoektocht om te ontdekken wat er precies gebeurd is. Luister nu 30 dagen gratis naar het boek Nice.

Samenvatting

Nice gaat over de zussen Jacky en Christine. Als Christine een ongelukkige val maakt, raakt ze in een coma. Jacky vliegt gelijk naar het zuiden van Frankrijk om haar bij te staan. Maar dan beginnen geheimen zicht te ontrafelen. En was het wel een ongeluk?

Als Jacky op onderzoek uit gaat, lijkt het er op dat er wellicht opzet in het spel was. Hoe is Christine in een coma geraakt? Een mysterieuze familiegeschiedenis ontrafelt zich langzaam en Jacky ontdekt een duistere kant van haar familie in het boek Nice.

Aanrader voor wie?

Ook in haar andere boeken schrijft Kiki van Dijk vaak over tropische en bekende vakantiebestemmingen. Voorgaande boeken gingen bijvoorbeeld over Ibiza en Bali, en ook deze boeken zijn aanraders om te lezen. Van Dijk heeft een vlotte schrijfstijl en haar boeken lezen makkelijk.

Alhoewel er in het boek Nice veel personages zitten, zijn ze goed uitgewerkt en is het verhaal goed te volgen. Je leert ze echt een voor een kennen. Je wordt meegezogen in het boek en het wordt lastig om het niet in een keer te willen luisteren.

Luister gratis naar Nice

Je kunt nu 30 dagen lang naar het boek luisteren. Vond je Nice een leuk boek? Ontdek dan de vele andere spannende titels die je online en offline kunt luisteren! Download de app en luister naar thrillers, autobiografieën en romans. Er is een ruim aanbod voor iedereen.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis