Niet volgens het script
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Niet volgens het script

Evie en Chase zijn twee klasgenoten die door een groepsopdracht ontdekken dat ze veel meer gemeen hebben dan ze dachten. Evie is populair en heeft sowieso haar eigen kliekje. Ze ziet aanvankelijk niets in de stille Chase. In het boek lezen we echter dat dingen anders gaan lopen als ze elkaar beter leren en naar elkaar toe groeien. Bepaalden die liever hebben dat er scheiding is tussen de klieken, kunnen dit niet waarderen en gaan bijna tot het uiterste om deze bijzondere vriendschap tot in de kiem te smoren. Het is de vraag of de vriendschap het overleeft. Luister Niet volgens het script 30 dagen gratis.

Samenvatting

In Niet volgens het script moeten de leerlingen door middel van een groepsopdracht elkaar beter leren kennen. Het moet wel iemand zijn die ogenschijnlijk heel anders is dan jij. De populaire Evie wordt samen met haar beste vriendin in een groep geplaatst met de eenling Chase.

Zowel Evy als Chase hebben dingen meegemaakt die ze liever niet met andere delen. Dit zorgt ervoor dat er iets tussen hen begint te bloeien en ze krijgen op den duur verkering. Hun liefde krijgt jammer veel tegenwerking te verduren, zoals we in Niet volgens het script lezen.

Aanrader voor?

Bijna elke jongere zal bepaalde scenarios in het boek herkennen, omdat ze er misschien zelfs ooggetuigen van zijn geweest. Van pesterijen tot groepsdruk; je staat er plotseling middenin. Zelfs wanneer je al geruime tijd uit de schoolbanken bent, herbeleef je de spanning die bijna te snijden is.

Volgens een lezer was het alsof ze weer op de middelbare school zat en weer door de turbulente tijden van de middelbare school ging. Het laat je zien hoe heftig het op school eraan toe kan gaan en wat groepsdruk allemaal met je kan doen.

Luister gratis naar Niet volgens het script

Dit verhaal is volgens lezers romantisch, vol humor en je kan niet wachten om erachter te komen hoe met met de twee hoofdpersonen zal aflopen. De spanning zit er goed in. Je hebt momenteel de gelegenheid om gedurende 30 dagen gratis via verschillende apps naar dit verhaal te luisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis