Nooit meer te druk
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Nooit meer te druk

Weet jij wat een groot probleem is van veel mensen tegenwoordig? We hebben het veel te druk! We worden overladen met afspraken en informatie en die vervelende burn-out ligt voor veel mensen op de loer. In Nooit meer te druk geeft Tony Crabbe, (bedrijfs) psycholoog, jou tips en oplossingen om meer controle over je leven te krijgen. Het helpt jou bij het stellen van prioriteiten en het maken van gerichte keuzes. Kortom, dit levens veranderende boek helpt jou om een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven te leiden in een overvolle wereld. Je kunt nu 30 dagen gratis naar dit luisterboek luisteren!

Samenvatting

In Nooit meer te druk van Tony Crabbe staan nuttige strategieën die jou helpen om jouw leven minder hectisch te maken. Tony helpt jou om jouw eigen keuzes en werkwijzen te evalueren en verbeteren met als doel meer rust in jouw hoofd en leven te creëren.

Want zeg nou zelf: uiteindelijk wil jij ook genoeg tijd overhouden voor jouw sociale leven toch? Nooit meer te druk helpt jou daarbij en geeft jou de handvatten die jij nodig hebt om de drukte de baas te worden en jezelf open te stellen voor verandering.

Een echte aanrader voor?

Nooit meer te druk is een ideaal zelfhulpboek voor iedereen die veel drukte en chaos in zijn of haar leven ervaart. Niet alleen op je werk maar ook in je privésituatie. Het is een boek voor iedereen die zijn of haar aandacht effectief wil leren benutten!

Lezers van Nooit meer te druk omschrijven het boek als zeer nuttig. Volgens velen zetten de herkenbare voorbeelden in het boek je aan het denken en bevat het boek veel interessante inzichten. Tony Crabbe houdt jou een spiegel voor waardoor je je leven positief kunt veranderen.

Luister gratis naar Nooit meer te druk

Nooit meer te druk, een boek dat ervoor zorgt dat jij jouw rust en focus in een te drukke en chaotische wereld terug krijgt; op naar een opgeruimd leven. Je kunt nu 30 dagen gratis naar Nooit meer te druk luisteren via verschillende apps!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis