Noordkaap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Noordkaap

Spannende mysteries en interessante personages zijn kenmerkend voor de werken van Nathalie Pagie. Lezers van haar eerdere werken zoals IJsengel hebben dit vaker beaamd. Ook in dit boek wordt de lezer al vanaf het begin meegezogen in een bizarre gebeurtenis. De politie weet zich namelijk geen raad als er plotseling op een dag het bevroren lijk van een man in Hammerfest, Noorwegen wordt gevonden. De ene ontrafeling leidt naar het andere tot de verassende ontknoping eindelijk verschijnt. Je kan nu voor 30 dagen gratis naar Noordkaap luisteren.

Samenvatting

Wat het verhaal in Noordkaap ook zo bizar maakt is dat niemand iets van de man afweet. Er worden daarbij sporen van een stof in het lichaam ontdekt die niet in Europa voorkomen. Het stof heet ibogaïne en is extract van een plant uit Afrika.

Het stof trekt direct de aandacht van hoogleraar Aage Haugen. Hij heeft ooit onderzoek in West-Afrika gedaan en is zich zeer bewust van het gevaar van deze extract. Hij onderzoekt verder en belandt op Noordkaap, waar er een grootschalig wetenschappelijk experiment met tien criminelen gaande is!

Aanrader voor?

Over deze thriller heeft men vaker de mening losgelaten. Volgens een pers-recensent is het de beste thriller van Nathalie Pagie en kan het zeker iedere willekeurige boekenworm intrigeren. Een boekhandel noemt het een topboek en zo kunnen we nog uren doorgaan met de lovende recensies.

Een ander lezer was minder lovend en vond vooral de personages in het boek te complex. Dat zal wellicht komen doordat het een psychologische thriller is. Een recensent die een gedragswetenschapper is, vindt dat het juist extra dimensie en spanning aan het verhaal geeft.

Luister gratis naar Noordkaap

Raadsels, moord, grootschalig wetenschappelijk experiment en tien wereldcriminelen; Noordkaap bevat alle ingrediënten voor een goede thriller en een even boeiende ontknoping. Je hebt momenteel de gelegenheid om gedurende 30 dagen via bepaalde audioboeken-apps gratis naar deze thriller met een verassing aan het einde te lezen.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis