Nouri, de belofte
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Nouri, de belofte

Nouri de belofte gaat over een talentvolle voetballer. Plots slaat tijdens een internationale voetbalwedstrijd voor het jonge talent het noodlot toe. Nouri wordt onwel en minuten gaan voorbij voor er weer een teken van leven te zien is. Spelers en staf kijken angstig toe. Hoe loopt dit af voor het jonge toptalent? In het boek lees je over hoe deze talentvolle jonge jongen zich ontwikkelde als profvoetballer, volledig op feiten berust. Het boek is voor 30 dagen gratis te luisteren.

Het levensverhaal van toptalent Nouri

Nouri de belofte gaat over de in de Amsterdamse wijk Geuzenveld- Slotermeer opgegroeide Abdelhak Nouri. Deze jongen had zonder moeite de Europese voetbaltop kunnen bereiken als het op die noodlottige dag anders was afgelopen. We volgen hier het verhaal van Nouri.

Voor het boek Nouri de belofte heeft Henk Spaan met medespelers, familie en medewerkers van Ajax gesproken voor een compleet beeld. Een toptalent met de wereld aan zijn voeten. Tot hij in 2017 door een hartstilstand werd getroffen met ernstige hersenschade als gevolg.

Voor wie is dit boek een aanrader?

Nouri de belofte is een boek voor de ware voetballiefhebber en een ieder die geraakt is door het verhaal van Nouri. Het kan je ook niet ontgaan zijn welke impact Nouri's verhaal in de sportwereld en daarbuiten heeft achtergelaten.

Toen Nouri nog maar negen jaar was, speelde hij zich al in de kijker van onder andere sportjournalist, en schrijver van het boek, Henk Spaan. Henk heeft meerdere raakvlakken met Nouri, mede doordat ze in dezelfde wijk zijn opgegroeid. Een meeslepend verhaal.

Luister gratis naar Nouri de belofte

Luisteraars kunnen 30 dagen lang gratis naar het audioboek Nouri de belofte luisteren. Het is te beluisteren via verschillende applicaties voor luisterboeken. Ben je geïnteresseerd in het leven van Nouri, luister dan nu 30 dagen gratis naar dit mooie en aangrijpende verhaal.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis