Onder de adelaar
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Onder de adelaar

Onder de adelaar gaat over rekruut Cato die voor het Romeinse leger werkt. Zijn leven wordt moeilijk gemaakt door zijn collega's. Hij wordt erg gepest. Het feit dat hij ook nog jong en geschoold is, maakt het moeilijker voor hem. Hij wordt steeds onderschat of hij het werk wel zal kunnen uitvoeren. Collega's zetten zelf in op wanneer hij of faalt of zal sterven. Benieuwd naar hoe het met Cato zal aflopen en of hij daadwerkelijk zal falen of sterven? Luister dit luisterboek nu gratis!

Romeinse leger

Onder de adelaar gaat over de reis van Cato in dienst van het Romeinse leger. In het boek wordt verteld over de zware missie van Cato waarbij hij ook nog allerlei pesterijen van collega's het hoofd moet zien te bieden.

In Onder de adelaar gaat Quintus Licinius Cato gaat met het Tweede Legion een zware veldtocht lopen. Het doel is keizer Claudius i ten val brengen. Jaloezie onder collega's zorgt ervoor dat de veldtocht niet de enige zware missie van Cato is.

Voor wie is dit boek een aanrader?

Wie geïnteresseerd is in geschiedenis, en dan met name de tijd van de Romeinen, zal zeker geïnteresseerd zijn in dit luisterboek. Combineer dit met pesterijen die tegenwoordig nog altijd een maatschappelijk probleem zijn en je hebt een meeslepend verhaal.

Onder de adelaar laat zien dat ook vroeger al beoordeeld werd op wie je was en wat je kon. Jaloezie en afgunst maakten de lelijke kant van mensen zichtbaar. Beleef hoe ene jonge rekruut naast een levensgevaarlijke missie ook hard moest werken voor respect.

Luister gratis naar Onder de adelaar

Luisteraars kunnen voor 30 dagen lang gratis naar het audioboek Onder de adelaar luisteren. Het is te beluisteren via verschillende luisterboek applicaties. Laat jij je ook meevoeren in dit spannende verhaal? Pak dan snel je kans en luister naar dit mooie luisterboek.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis