Onmacht
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Onmacht

Een misdaadroman geschreven door Yvonne Doorduyn. In dit boek wordt het hoofdpersonage Sarah Bovens gevolgd in haar dagelijks leven. Ze heeft een goed leven met een leuke baan maar na een tragische gebeurtenis zoekt ze naar meer in haar leven. Een gevoel van thuishoren, van zin. Wanneer ze die vindt, stuit ze echter op een geheim dat ze als oprecht persoon niet geheim wilt houden. Het kost haar echter meer dan ze had gedacht. Luister nu 30 dagen gratis naar Onmacht.

Samenvatting

In Onmacht gaat Sarah Bovens, een alleenstaande moeder wiens zoontje drie jaar geleden verongelukt is, voor haar werk naar een gerennommeerde training van Jasper Uitdewilligen. Zijn instituut traint toppolitici in spreekvaardigheid. Maar tijdens deze cursus komt niet alleen politieke training aan bod.

In Onmacht komt Sarah er achter dat alle invloedrijke deelnemers aan de trainingen de waarheid kennen, maar niemand er in Den Haag over praat. Maar zij besluit dit wel te doen. Dan wordt haar vriendin wordt vermoord en zij is de verdachte.

Aanrader voor wie?

Yvonne Doorduyn heeft haar ervaringen als speechschrijver bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat kunnen gebruiken om de luisteraar mee te laten kijken achter de schermen van de Haagse politiek. Dit boek is absoluut een geloofwaardig en veelbelovend debuut.

De recensies in de kranten waren zeer lovend over Onmacht. Ronald Giphart noemde het 'Een fijne kruising tussen een Noord-Europese thriller en een Amerikaanse politieke serie. Lekker!' en andere lezers vonden het spannen met een goed plot. De verhaallijnen zijn goed in elkaar verweven.

Luister gratis naar Onmacht

Bent u ook benieuwd naar het verhaal van Sarah en welk geheim de politici van Den Haag met zich meedragen? Kan Sarah haar onschuld bewijzen? Profiteer nu en luister nu 30 dagen gratis naar Onmacht op bepaalde apps voor luisterboeken.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis