Ons feilbare denken
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ons feilbare denken

Daniel Kahneman, grondlegger van gedragseconomie, toont in Ons feilbare denken aan dat we niet zo rationeel zijn als wij zelf denken. Waarom gaan wij er bijvoorbeeld vanuit dat knappe mensen slimmer zijn dan anderen? Waarom beoordelen we dezelfde situatie anders op een ander tijdstip? Tevens legt Kahneman uit dat het brein twee denksystemen heeft: een snel en intuïtief systeem en een langzaam, weloverwogen systeem. Beide zijn handig, maar toch gaat het vaak fout omdat we onbewust de verkeerde manier van denken gebruiken. In dit interessante luisterboek wordt uitgelegd waarom mensen zo vaak verkeerde inschattingen maken. Je kunt nu 30 dagen gratis naar dit meesterwerk over de menselijke psyche luisteren!

Samenvatting

In het toegankelijke boek Ons feilbare denken neemt Daniel Kahneman de lezer mee in de wereld van de menselijke psyche en geloof mij: deze is verrassend!

Daniel Kahneman legt in Ons feilbare denken uit waarom wij op bepaalde momenten, bepaalde oordelen feilen en waarom wij zo irrationeel zijn wanneer wij oordelen

Aanrader voor?

Ons feilbare denken wordt door recensenten omschreven als een meesterwerk. Een toegankelijk meesterwerk boordevol met inhoudelijke inzichten die Kahneman tijdens zijn levenswerk opdeed.

Het boek is toegankelijk opgezet en geschreven in helder taalgebruik, waardoor het net lijkt alsof je een roman leest. Hierdoor kan het boek vrijwel iedereen aanspreken!

Luister 30 dagen gratis naar Ons feilbare denken

Ons feilbare denken staat vol met verrassende inzichten en waardevolle zelfhulptips om betere beslissingen te nemen. Grijp je kans: luister nu 30 dagen gratis via verschillende apps!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis