Ontwerp je persoonlijke missie
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ontwerp je persoonlijke missie

Stephen Covey genoot wereldwijde bekendheid met zijn bestsellers De zeven eigenschappen en kreeg hierdoor de titel van grootmeester voor persoonlijke ontwikkeling. In die serie besprak hij de eigenschappen die bij bijna ieder succesvol persoon te vinden zijn. Je instelling is namelijk heel bepalend voor hoe welvarend je wordt. De schrijver is echt op een missie om iedereen met ambitie te helpen te slagen. Ook in Ontwerp je persoonlijke missie reikt hij mensen de juiste handvatten om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Hij helpt ons te ontdekken wat ons motiveert en drijft en vervolgens succesvol gedrag hiervan af te leiden. Luister gratis naar de woorden van deze innovatieve leermeester.

Samenvatting

Niet alleen kinderen groeien, ook volwassenen. Het verschil is dat het bij ons niet meer vanzelf gaat. Je zal hard aan je persoonlijke ontwikkeling moeten werken. Vaak sta je als volwassene er alleen voor, maar met Ontwerp je persoonlijke missie wordt dat gelukkig anders.

Het klopt dat jij de mentor van je persoonlijke ontwikkeling bent. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je adviezen van een grootmeester kan gebruiken. In Ontwerp je persoonlijke missie geeft Stephen Covey je waardevolle en praktische tips die jou kunnen helpen deze missie tot een geslaagde te maken.

Aanrader voor?

Er bestaat bijna geen mens die niet aan zijn of haar persoonlijke groei wilt werken. We weten jammer genoeg niet altijd hoe we dit het best kunnen aanpakken. Met dit boek krijgen we inzicht in de onderliggende factoren die vaak onze persoonlijke groei kunnen belemmeren.

Het schept geen verbazing dat het boek als helder en inspirerend wordt omschreven. Een ander beschrijft het als een duurzame aankoop waar je jarenlang iets aan hebt. Niet iedereen is even lovend, want een andere fan vindt het eerder een korte herhaling van andere boeken van de schrijver.

Luister gratis naar Ontwerp je persoonlijke missie

Sommigen onder ons willen misschien veranderingen aanbrengen in ons leven. Het is dan juist de tijd om aan onze persoonlijke ontwikkeling te werken. Je wordt momenteel in de gelegenheid gesteld om via verschillende apps gedurende 30 dagen naar degelijke en praktische tips van een grootmeester te luisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis