Ooggetuige
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ooggetuige

Dit boek richt zich tot meisjes vanaf de leeftijd van twaalf jaar. Het maakt deel uit van een reeks van 4 jeugdthrillers waarvan Strandwacht, Selfie, Boyzzz en Mazzel ook deel van uitmaken. Het gaat een groep van 4 meiden en vriendinnen die dezelfde hobby delen. Ze besluiten zich samen in te schrijven om als vriendengroep een leuke tijd in een ponykamp door te te brengen. Het draait echter helemaal anders uit dan dat ze gehoopt hadden. Je kunt nu 30 dagen gratis naar Ooggetuige luisteren.

Samenvatting

Ooggetuige is een jeugdthriller over Iris, Maaike, Becky en Floor die al jarenlang goede vriendinnen zijn. Ze houden van paarden en hebben allemaal hun eigen pony. Dit is dan ook de reden dat hun ouders hebben kunnen overtuigen deel te nemen aan een ponykamp op Terschelling.

Het is een hele toffe tijd totdat één van de vriendinnen verdwijnt na een kampvuur feestje bij de buurjongen Jorrit. De vriendinnen besluiten haar samen te gaan zoeken. Waarom is hun vriendin 's nachts verdwenen zonder maar een enkel spoor naar te laten? Ooggetuige geeft je de antwoorden.

Aanrader voor?

Het boek Ooggetuige richt zich tot de meisjes vanaf 12 jaar. De schrijfster Mariette Middelbeek slaagt erin om een evenwichtige manier de spanning op te bouwen in deze jeugdthriller die nooit pretendeert een thriller voor volwassenen te willen zijn. Daardoor blijft het voor het jonge publiek aangenaam lezen.

Het boek begeleidt je als het ware met de 14 verschillende overzichtelijke hoofdstukken. Deze motiveren je als lezer om telkens weer een nieuw hoofdstuk aan te snijden. Ben je een liefhebber van boeken die ook gevoelige thema's durven aan te spreken, dan is dit de juiste keuze.

Luister gratis naar Ooggetuige

Ben je al een fan van kinderboeken of wil je gewoon een eerste ervaring met een luisterboek opdoen, dan hoef je niet langer te wachten. Je hebt nu de eenmalige mogelijkheid om als gebruiker bij verschillende luisterboek apps 30 dagen lang gratis te luisteren naar Ooggetuige.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis