Samen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Samen

In het boek lees je het verhaal van Matt. Hij wordt verdacht van het ontvoeren van vijf vrouwen. Omdat een van de vrouwen wist te ontsnappen, is hij ter dood veroordeeld. Matt zegt echter onschuldig te zijn en de andere vrouwen zijn ook nooit gevonden. Alleen Mackenzie gelooft in zijn onschuld. Zij zoekt hem op in de gevangenis en trouwt zelfs met hem. Maar waarom is het bewijzen van zijn onschuld voor haar zo belangrijk? Je kunt nu Samen 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

Matt is in Samen veroordeeld in verband met ontvoering van vijf vrouwen en daarvoor zit hij in de gevangenis. Hij beweert dat hij onschuldig is. De vrouw die ontsnapte heeft tegen hem getuigd, de anderen zijn spoorloos.

Als Matt van Mackenzie brieven ontvangt en ze zelfs met hem trouwt, wordt in Samen de vraag waarom zij zijn onschuld wil bewijzen, steeds groter. Wat staat er voor haar op het spel?

Aanrader voor wie?

De spanning die in het boek wordt opgebouwd rond de vraag of de vrouwen nu wel of niet in leven zijn, maakt het boek erg geloofwaardig. De schrijfstijl is eenvoudig en leest vlot.

Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en de schrijfster laat de diverse personages in de 'ik-vorm' aan het woord. Hierdoor beleef je het verhaal vanuit het persoonlijk perspectief van onder andere Mackenzie.

Luister gratis naar Samen

Ben je nieuwsgierig geworden naar het lot van de vijf verdwenen vrouwen? Duik mee in het verhaal van Matt en ontdek waarom Mackenzie belang heeft bij zijn onschuld. Luister 30 dagen gratis naar Samen op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis