Saskia en Jeroen - Op stap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Saskia en Jeroen - Op stap

In dit boek beleeft de tweeling weer genoeg avonturen. Jeroen ligt in het ziekenhuis en verveelt zich, maar Saskia komt op bezoek en dat maakt het een stuk minder erg. Het is winter en dus ligt er ijs op het meer, maar dat is niet dik genoeg. En in het voorjaar beleven ze weer een avontuur op de veemarkt. Gelukkig is hun vader ook nog in de buurt. U kunt nu Saskia en Jeroen - op stap 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

Net als in alle boeken van de serie over de tweeling, beleeft het tweetal in Saskia en Jeroen - op stap weer genoeg avonturen om een boek te vullen. In dit deel ligt Jeroen in het ziekenhuis, wat hij niet leuk vindt. Gelukkig komt zijn zusje hem opzoeken.

In het boek Saskia en Jeroen - op stap sneeuwt het in de winter en er ligt ijs op het meer en Jeroen denkt dat hij er wel op kan schaatsen. Maar is het ijs sterk genoeg? En wat gebeurd er in de lente allemaal op de boerderij?

Aanrader voor wie?

Hoewel Jaap ter Haar ook een paar indrukwekkende geschiedenisboeken heeft geschreven, is hij voor ook bekend om de kinderboekenserie die hij schreef over Saskia en Jeroen. De boeken zijn in jaren negentig opnieuw uitgegeven, met gemoderniseerde teksten, zodat ze nog beter aansluiten bij vandaag de dag.

De verhalen van Saskia en Jeroen waren in eerste instantie geschreven voor een hoorspel op de radio in de jaren vijftig. Jaap ter Haar putte inspiratie uit de ervaringen die hij opdeed met zijn eigen kinderen, ook een tweeling, met dezelfde naam als de hoofdpersonen in het boek.

Luister gratis naar Saskia en Jeroen - op stap

Bent u benieuwd naar de avonturen die Saskia en Jeroen in de winter beleven? En waarom ze door hun vader op de veemarkt gered moesten worden? U kunt nu 30 dagen gratis naar Saskia en Jeroen - op stap luisteren op verschillende apps voor luisterboeken.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis