Scarlet
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Scarlet

Een spannend boek, waar je meegesleept wordt in een sprookjesachtig avontuur. Cinder ontsnapt aan haar gevangenschap in New-Beijing en ontkomt aan koningin Levana. Ondertussen is de Scarlet Benoit uit Frankrijk op zoek naar haar verdwenen grootmoeder. Zij staat voor de keus om hulp van straatvechter Wolf te accepteren, want hij schijnt de enige te zijn die haar kan helpen. Maar de vraag is of ze hem wel kan vertrouwen. Uiteindelijk ontmoeten de drie elkaar om te strijden tegen koningin Levana en de oorlog op Aarde. Luister 30 dagen gratis!

Fantasie

Scarlet is het vervolg op Cinder in de Lunar Chronicles serie. Als Cinder gevangen genomen is door koningin Levana en probeert te ontsnappen, is Scarlet in Frankrijk op zoek naar haar grootmoeder. Ze ontdekt dat haar grootmoeder veel geheimen had, maar ook dat deze geheimen heel gevaarlijk zijn.

Scarlet ontmoet straatvechter Wolf die zegt dat hij haar kan helpen. Maar kan ze hem wel vertrouwen? Na een zoektocht ontmoeten ze Cinder en blijken ze elkaar hard nodig te hebben. Met zijn drieën gaan ze de strijd tegen koningin Levana en de oorlog op Aarde.

Aanrader voor wie?

Een boek met een sprookjesachtige verhaallijn, maar toch spannend. 'Grappig', 'fantasierijk' en 'vlot geschreven'. Dit fantasierijke boek is een aanrader als je spannende verhalen houdt. De schrijfster houdt de vaart in het verhaal en zorgt dat je alles wilt weten over de hoofdpersonen.

In dit boek wordt het verhaal van Cinder en Scarlet mooi in elkaar verweven. Het is een bewerking van het sprookje van Roodkapje, maar met elementen uit de moderne wereld, waardoor het heel herkenbaar is. Je blijft benieuwd hoe de zoektocht van Scarlet en Wolf naar haar grootmoeder verloopt.

Luister gratis naar Scarlet

Houd je van spannende boeken die op een sprookje lijken maar dat toch niet zijn? En ben je benieuwd naar het vervolg van Cinder? Luister dan Scarlet 30 dagen lang gratis op diverse apps voor luisterboeken, in de serie Lunar Chronicles van Marissa Meyer.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis