Schrijven voor SEO
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Schrijven voor SEO

Het is een ware uitdaging om op het net te concurreren. Je weet weinig van je rivalen af en er zijn miljoenen van hen, misschien zelfs miljarden. Je zou zeker wat hulp kunnen gebruiken, hè? Gelukkig is er ondanks al het wirwar op het net een manier om toch je doelgroep te bereiken. Dat kan met behulp van SEO-teksten. SEO betekent Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Het houdt min of meer in: alles wat je doet om hoog in de resultaten van zoekmachines te verschijnen. In Schrijven voor SEO vertelt SEO-expert Rutger Steenbergen ons alles hierover. Luister gratis naar deze uitermate belangrijke informatie.

Samenvatting

Wanneer je iets op het internet plaatst, wil je graag dat het gelezen wordt. In Schrijven voor SEO leert Rutger Steenbergen je hoe je ervoor zorgt dat je webteksten genoeg leads genereren.

Met SEO-teksten vergroot je namelijk de kans dat je berichten onder de aandacht van je doelgroep komen. In Schrijven voor SEO laat de schrijver zien hoe je dit voor elkaar krijgt.

Aanrader voor?

Dit is een geweldig boek voor iedereen die een website heeft of onderhoudt. Het doel van je website is om door zoveel mogelijk mensen gezien te worden en dat bereik je hiermee.

Ook voor content writers, copy writers en marketeers vormt dit boek een geweldig tool om de juiste teksten te creëren. In de digitale wereld moet je namelijk altijd een stapje voor zijn.

Luister gratis naar Schrijven voor SEO.

SEO-teksten zijn niet meer weg te denken. Je succes op het internet hangt er sterk van af. Schrijven voor SEO is momenteel 30 dagen gratis via verschillende apps te beluisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis