Slaap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Slaap

De nachtrust is één van de meest frequente gespreksonderwerpen in de moderne samenleving. Waarom slapen we? En om welke reden is slaaptekort zo nadelig voor mijn gezondheid, geluk of gewicht? Met de toenemende problematiek rond het slapen zijn de wetenschappers zich de laatste paar decennia bewuster gaan bezighouden met dit fenomeen. Matthew Walker, een wereldwijd, erkende en prominente onderzoeker op dit vlak legt het belang van een goede slaaphygiëne uit in zijn, door de pers geloofde, boek. Je kan nu 30 dagen gratis luisteren naar Slaap.

Samenvatting

Slaap is een boek dat ons op een gestructureerde manier kennis laat maken met het fenomeen nachtrust. Het boek bestaat uit 4 losstaande delen die verschillende aspecten van het slapen behandelen. Je krijgt zo, als lezer de vrijheid de verschillende delen te lezen volgens jouw prioriteit.

In Slaap vind je op het einde van het boek ook twaalf interessante tips die door Matthew Paul Walker voor de lezer samengesteld werden. Deze helpen je stapsgewijs de weg terug te vinden naar een gezonde natuurlijke manier van slapen en een evenwichtig bioritme.

Aanrader voor?

De meesten van ons hebben al eens kennis gemaakt hoe onaangenaam het kan zijn 's nachts wakker te liggen of niet lekker te kunnen doorslapen. Voor diegenen die opzoek zijn naar goed beredeneerde antwoorden is het boek Slaap zonder meer een aanrader.

Na het lezen van het boek Slaap heb je een duidelijk antwoord over wat onze nachtrust betekent en hoe belangrijk die is voor ons welzijn. De schrijver legt ook haarfijn de redenen uit waarom we dromen en de oorzaken waarom we allemaal steeds vaker wakker liggen.

Luister gratis naar Slaap

Een luisterboek kan je altijd en overal meenemen maar het moet natuurlijk niet. Je kan het ook heerlijk in je knusse bed beluisteren. Je hebt nu als gebruiker bij verschillende luisterboek apps de mogelijkheid 30 dagen lang gratis te luisteren naar Slaap.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis