Steenhouwer
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Steenhouwer

Dit boek speelt zich af in het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka, waar het levenloze lichaam van een zevenjarig meisje, Sara, wordt gevonden. Alles wijst er al snel op dat dit meisje waarschijnlijk niet in zee verdronken is. Inspecteur Patrik Hedström en zijn vrouw kennen haar. Zijn vrouw is de vriendin van Sara's moeder. Tijdens het onderzoek rakelt de inspecteur een verleden op dat al tientallen jaren begraven was. De vraag is wat de verbanden zijn. Je kunt nu Steenhouwer 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

In Steenhouwer wordt inspecteur Patrick geconfronteerd met de moord op de dochter van de vriendin van zijn vrouw. Ze is in zee gegooid en wordt gevonden door een visser. Wie heeft dit op zijn geweten. Heeft de burenruzie er iets mee te maken? Wat is het motief?

In Steenhouwer kijken we door de ogen van de dader en wordt heden en verleden in elkaar verweven. Is dood van Sara inderdaad geen ongeluk maar is het opzet? Wat hebben de mysterieuze gebeurtenissen van tachtig jaar geleden te maken met haar de dood?

Aanrader voor wie?

In Steenhouwer komen diverse verhaallijnen en personages bij elkaar en dat maakt het boek boeiend en interessant. Ook de combinatie van heden en verleden zijn meesterlijk met elkaar verweven. Hoewel is boek onderdeel is van een trilogie, kan het ook prima op zichzelf gelezen worden.

Een ijzingwekkende thriller die je meevoert naar het heden en verleden aan de Zweedse kust. 'Spannend' 'meeslepend' en 'een goed plot' zijn de ervaringen van andere lezers. Hoewel het boek 460 pagina's heeft, blijft het boeien en blijft tot het eind onduidelijk hoe het af gaat lopen.

Luister gratis naar Steenhouwer

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de gebeurtenissen van tachtig jaar geleden en de moord op Sara? Verplaats je dan nu naar de Zweedse kust en beleef de spannende momenten mee. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar Steenhouwer op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis