Stoorzender
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Stoorzender

In Stoorzender beschrijft Arjen Lubach vol zelfspot de afgelopen 2 jaar van zijn hectische leven. Tussen de opnames van Zondag met Lubach door schrijft hij, zoals hij zelf zegt 'om op adem te komen'. Hij schrijft heel persoonlijk over het televisieprogramma, maar ook over muziek, zijn vrienden, zijn vak en de liefde. Hij observeert de wereld om hem heen en reflecteert op zijn eigen leven. Iedereen kent Arjen Lubach, maar wie is hij? Leer hem beter kennen en beluister dit boek gratis!

Arjen Lubach maakt de balans op

In Stoorzender neemt Arjen je mee naar zijn tweede huisje in Friesland, op vakantie met zijn vriendin en haar kinderen in Zweden, naar de muziekscene in Los Angeles met een vriend en naar de opnames van de tv-show in New York waar hij is uitgenodigd als gast.

Luister hoe de beroemde presentator zelf nachtmerries heeft over zijn ontvangst bij de beroemde tv-show van de comedian Seth Meyers. Zal de security hem wel herkennen, is de uitnodiging misschien niet echt? Na het beluisteren van Stoorzender kijk je met nieuwe ogen naar deze tv-held.

Voor alle fans van het populaire tv-programma Zondag met Lubach

Maak kennis met de wereld van deze tv-presentator, die groter is dan je denkt. Arjen Lubach is ook schrijver van teksten en boeken. Daarnaast maakt en produceert hij muziek. Hij heeft wijsbegeerte gestudeerd in Groningen, maar maakte zijn studie niet af en vertrok naar Amsterdam.

In Stoorzender beschrijft hij zelf deze veelzijdige wereld met tragikomische anekdotes, maar hij is ook bloedeerlijk. Dit boek is niet alleen maar grappig, maar heeft ook een diepere laag en nodigt uit tot meedenken met de auteur. Lezers vinden het boek vermakelijk, maar het roept ook emoties op.

Luister gratis naar Stoorzender

Benieuwd naar wat Arjen Lubach allemaal over zichzelf te vertellen heeft? Je kunt het luisterboek Stoorzender 30 dagen lang gratis beluisteren! Download de app en je kunt overal luisteren, waar je maar wil. Heerlijk voor als je op reis bent, in de auto, of juist tijdens een rustig moment.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis