Strandwacht
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Strandwacht

Anne en Emma zijn een tweeling van dertien jaar oud. Qua uiterlijk lijken ze op elkaar, maar van binnen zijn ze totaal anders. Samen met hun ouders gaan ze op vakantie naar een camping in Zuid-Frankrijk. Ze sluiten zich daar aan bij het animatieteam om mee te doen met hun activiteiten. In dit boek beleef je wat er dan allemaal gebeurt. Als ze voor Simone, een van de begeleiders, een blind date regelen, gebeuren er gruwelijke dingen. Luister nu gedurende 30 dagen gratis naar Strandwacht!

Samenvatting

Anne en Emma, de hoofdrolspelers in Strandwacht, zijn heel verschillend: Emma maakt snel contact en heeft ook snel een vriendje. Anne neemt zich voor dat ze tijdens deze vakantie ook eens wil zoenen. Maar het boek dat ze speciaal voor deze vakantie heeft bewaard blijft ook wel interessant...

Anne en Emma besluiten mee te doen met de activiteiten van het animatieteam. Als ze horen dat Simone, een van de begeleiders, liefdesverdriet heeft, regelen ze een blind date voor haar. Helemaal opgetut en happy vertrekt Simone. Maar komt ze nog wel terug? In Strandwacht hoor je het!

Voor wie?

Auteur en journalist Mariëtte Middelbeek heeft al meerdere jeugdthrillers geschreven. Ook de aanbevolen leeftijd bij dit boek is 13 tot 15 jaar. Toch wordt in meerdere recensies aangegeven dat Strandwacht ook geschikt kan zijn voor jongere kinderen, vanaf de hoogste groepen van de basisschool.

Strandwacht is geen zoetsappige vakantieroman, al komen verliefdheid en vriendjes ook ter sprake. Het was de bedoeling van de schrijfster om een spannend boek te schrijven, dat je niet weg wilt leggen. Voor wie houdt van griezelen en thrillerverhalen is dit boek zeker een aanrader!

Luister gratis naar Strandwacht

Vind je het leuk om naar spannende verhalen te luisteren? Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er op de blind date van Simone is gebeurd? Dat kun je nu te weten komen! Je kunt via verschillende apps gedurende 30 dagen gratis luisteren naar dit luisterboek.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis