Thomas en de laatste draken
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Thomas en de laatste draken

Dit boek zit vol avonturen van Thomas, Long, de zilveren draak en koboldmeisje Zwavelkopje. Om op zoek te gaan naar een veilige plaats om de laatste draken te kunnen laten leven, moeten ze een gevaarlijke reis ondernemen. Ze laten zich leiden door oude verhalen die vertellen dat het oorspronkelijke vaderland van de draken zich in het Himalaya gebergte zou moeten bevinden. Gelukkig kunnen draken vliegen als het volle maan is. U kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar Thomas en de laatste draken.

Samenvatting

In Thomas en de laatste draken is Thomas samen met zijn vrienden op zoek naar een plaats waar de laatste draken die nog leven, veilig kunnen gaan wonen. De reis kan alleen plaatsvinden als het volle maan is, want alleen dan kunnen draken vliegen.

In Thomas en de laatste draken worden Thomas, Long en zwavelkopje gevolgd als ze op zoek zijn naar een nieuwe woonomgeving voor de draken. Netelbrand is ook draak, maar hij is de gouden draak. En op zoek naar soortgenoten waar hij op kan jagen.

Aanrader voor wie?

De schrijfster van dit boek won voor haar eerdere verhalen al een Gouden Griffel en dat blijkt niet onterecht te zijn. Ook in dit boek blijkt dat ze vol fantasie kan schrijven en je meeneemt in de onwaarschijnlijke wereld van goede en slechte draken.

Voor de liefhebbers van sprookjes, fantasierijke en magische verhalen is dit boek absoluut een aanrader. De aanbevolen leeftijd voor dit boek is 9 -12 jaar en verder is het leuk om te lezen voor iedereen die van spanning, monsters en de wereld van aparte wezens houdt.

Luister gratis naar Thomas en de laatste draken

Bent u benieuwd naar de avonturen van Thomas en zijn vrienden? Kunnen ze een plaats in de bergen vinden waar draken kunnen wonen? U kunt nu 30 dagen gratis naar luisteren naar het luisterboek Thomas en de laatste draken op bepaalde apps voor luisterboeken.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis