Vegan Vibes
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Vegan Vibes

In het derde boek van diëtist Lisa Steltenpool deelt zij al haar kennis over plantaardig eten met jou. Lisa heeft zich namelijk jarenlang grondig verdiept in dit onderwerp en haar missie met dit boek is dan ook om mensen te inspireren om hun eetpatroon aan te passen en bij te dragen aan een betere wereld. Het boek staat boordevol met interessante informatie, tips en toegankelijke recepten die jou inspireren om bewustere keuzes te maken. Het boek is opgedeeld in verschillende thema's en onderwerpen, waardoor het boek niet alleen een kookboek is, maar ook een leesboek! Je kunt nu 30 dagen gratis naar Vegan Vibes luisteren!

Samenvatting

In Vegan Vibes neemt Lisa Steltenpool jou op een creatieve en inspirerende manier mee in de wereld van plantaardige voeding. In dit boek laat zij jou bijvoorbeeld zien wat de voordelen van plantaardige voeding zijn voor jouw gezondheid en de wereld.

Met de leuke plantaardige recepten in Vegan Vibes kun jij jouw eetpatroon stapje voor stapje veranderen. En de recepten zijn erg uiteenlopend: van recepten voor nasi met tofoe en frisse salades tot aan recepten voor het maken van een appeltaarttoetje met dadel-karamelsaus en een amandel-speculoosdessert.

Aanrader voor wie?

Vegan Vibes is voor iedereen die zich graag wil verdiepen in plantaardige voeding. Of je nu al ervaren vegan bent of wilt leren om plantaardiger te eten... het boek is ideaal voor iedereen! Het boek is een toegankelijke bron die begrijpelijke en duidelijke voedingsinformatie bevat.

Naast dat dit boek vol staat met handige en onderbouwde voedingsinformatie, worden er ook handige tips over producten, documentaires en ruim 60 plantaardige recepten met jou gedeeld! Lezers beschrijven de recepten als origineel, creatief, toegankelijk en zeker de moeite waard om te proberen.

Luister nu gratis naar Vegan Vibes

Kun jij ook niet wachten om op een leuke manier kennis te maken met plantaardig eten en te ontdekken wat plantaardig eten voor jou en de wereld kan doen? Grijp je kans en luister nu 30 dagen gratis naar Vegan Vibes van Lisa Steltenpool via verschillende apps!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis