Vrije woorden
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Vrije woorden

Vrije woorden is een luisterboek over een journalist en zijn crew in een tijd waar nazi's het voor het zeggen hadden. Ze willen hun eigen krant schrijven, maar worden door hun mening aangehouden. Nu hebben ze maar 18 dagen tot hun executie. 18 dagen om de krant te realiseren dus! 18 dagen voor het vrije woord! Een spannend verhaal van vriendschap tot verraad met een tijdslimiet om het nog spannender te maken. Een strijd voor vrije meningsuiting. Luister nu 30 dagen gratis!

Een spannende roman over vrije meningsuiting ten tijde van de nazi's

Vrije woorden is een roman die zich afspeelt in 1943 in Brussel. Dit is de tijd van nazi's en waar vrije meningsuiting taboe was. Nu heb je een journalist en zijn vrienden, een geleerde, een louche saboteur en een schrijver die daar verandering in willen brengen. Wordt dit hun dood?

Vrije woorden is een luisterboek over vrije meningsuiting in tijden dat dit niet zo normaal was, namelijk de Tweede Wereldoorlog. De hoofdpersonage, een journalist, en zijn groep willen samen een krant met een eerlijke mening vervaardigen, maar dat blijkt gevaarlijker dan gedacht. Lukt ze dit of niet?

Een roman met een beetje geschiedenis erbij, wie daarvan kan genieten zal hier zeker plezier aan hebben!

Marc, een journalist tijdens de Tweede Wereldoorlog, wil samen met zijn vrienden een krant maken waar je vrij je mening in kan uiten. In deze tijden was dat echter niet normaal. Ze werden ter dood veroordeeld, maar ze willen de krant nog graag afmaken. Krijgen ze het voor elkaar?

Journalist Marc Aubrion en zijn kameraden zouden graag een echte krant willen schrijven en de mensen laten weten wat er echt gebeurt. Dat wordt echter niet geapprecieerd in Brussel in het jaar 1943. Moeten ze het betalen met hun leven, of kunnen ze hun krant uitgeven voor hun executie? Ontdek het in Vrije woorden!

Luister gratis naar Vrije woorden!

Luister nu 30 dagen lang geheel gratis naar Vrije Woorden. Ben je een liefhebber van verhalen uit de Tweede Wereldoorlog? Dan zijn er nog veel meer spannende romans en biografieën in de luisterboeken-app. Download hem nu en luister waar je maar wilt.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis