Winter
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Winter

Winter is het spannende en spectaculaire slot van de serie Lunar Chronicles. De vriendelijke prinses is erg geliefd bij de bewoners van Luna. Ondanks dat ze littekens in haar gezicht heeft, vindt iedereen haar stiekem mooier dan haar stiefmoeder, Koningin Levana. De prinses is verliefd op Jacin, maar weet ook dat haar stiefmoeder dit nooit zal goedkeuren omdat hij maar een simpele paleiswacht is. Ze heeft dan ook een enorme hekel aan haar stiefmoeder. Luister 30 dagen gratis naar dit boek.

Samenvatting

Prinses Winter wordt geholpen door haar grote liefde Jacin om niet alleen met haar eigen hallucinaties om te gaan, maar ook om haar stiefmoeder te bestrijden. Bovendien geeft het bondgenootschap met Cinder, Scarlet en Cress macht aan een revolutie tegen de oorlog die al zo lang woedt.

In Winter komen de personages uit de voorgaande boeken bij elkaar om samen het kwaad te bestrijden. Niet alleen tegen koningin Levana, de stiefmoeder van de prinses, maar ook om te vechten tegen de oorlog op Aarde. Leven ze nog lang en gelukkig?

Voor welke lezers is dit boek een aanrader?

Een boek van 800 pagina's die het lezen meer dan waard is. Laat je meevoeren in het laatste deel van de Lunar Chronicles en beleef de avonturen van prinses Winter en haar geliefde paleiswacht Jacin in de strijd tegen haar stiefmoeder koningin Levana.

'Spannend', 'fantasierijk', ' boeiend' en 'origineel. Dit laatste deel van de Lunar Chronicles is gebaseerd op het sprookje van Sneeuwwitje, maar Marissa Meyer heeft er weer een hele eigen draai aan gegeven. Het boek Winter is romantisch en boeiend geschreven. Een mooie afronding van deze serie.

Luister gratis naar Winter

Houd je van spannende boeken die op een sprookje lijken maar dat toch niet zijn? Laat je meeslepen in de wereld van Winter en luister nu 30 dagen lang gratis naar dit luisterboek en heel wat andere boeken via de apps op deze pagina.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis