Winternacht
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Winternacht

Het boek Winternacht, gaat over Karin. Een psychologe die op latere leeftijd erachter komt dat ze geadopteerd is. Het zet haar wereld op z'n kop en als haar vader op het sterfbed ligt, besluit ze hem op te zoeken. Ze vertrekt met haar zoon naar Ottawa om afscheid te nemen. Als Karin aankomt, verloopt alles anders. Niemand heeft tijd voor haar. Er wordt namelijk een meisje vermist en iedereen gaat op zoek om haar te vinden. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

Winternacht is een boek geschreven door Suzanne Vermeer. De hoofdpersoon is de 35 jarige psychologe Karin. Ze komt er achter dat ze geadopteerd is en ze heel logischerwijze veel vragen. Als haar vader op sterven ligt, bezoekt ze hem in de Canadese stad Ottawa.

Als ze aankomt, heeft echter niemand tijd voor haar. Er is namelijk een meisje verdwenen. Liv Tremblay was met haar familie aan het wandelen in een natuurpark, toen ze plotseling verdween. Waar is ze gebleven, en wat is er gebeurd? Iedereen gaat op zoek in de winternacht.

Aanrader voor wie?

Liv uit de wijk The Glebe, is tijdens een wandeling met haar familie plots verdwenen. Iedereen is hysterisch en ze gaan gelijk op zoek. Karin raakt ook betrokken en probeert zo goed mogelijk te helpen. Voor dat ze het weet, is ze helemaal betrokken bij de vermissing.

Maar dan verdwijnen er meer meisjes. Wat is de link tussen de vermissingen? En hoe kan dit zomaar gebeuren? In de weken die volgen ontrafelen zich langzaam spannende gebeurtenissen en vreemde situaties. Hoe kan Karin helpen? En waar zijn de meisjes? Ontdek het verhaal in het mooie boek Winternacht.

Luister nu gratis naar Winternacht

Winternacht is een spannend boek dat je zeker niet zo maar op zij kunt leggen. Wil jij ook op het puntje van je stoel zitten en ontdekken hoe dit spannende verhaal zal aflopen? Het boek is 30 dagen gratis te beluisteren via diverse apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis