Zachte heelmeesters
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Zachte heelmeesters

In het boek is Mila, de dochter van huisarts Heleen, drie maanden vermist. Nadat Mila uiteindelijk op een middag door de politie op een bankje in het park wordt gevonden, blijkt zij aan geheugenverlies te lijden. Haar moeder besluit buiten de medische wereld om haar dochter te helpen. Zo wil ze haar tijd en ruimte geven om te herstellen. Maar is dat wel de juiste aanpak naar het normale leven? Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar Zachte heelmeesters.

Samenvatting

Zachte heelmeesters vertelt het verhaal van de gescheiden huisarts Heleen. Haar dochter Mila verdwijnt op een avond maar duikt na 3 maanden ineens weer op, sterk vermagerd en ondervoed. Ook lijdt ze aan geheugenverlies.

In Zachte heelmeesters houdt haar moeder haar uit de medische molen. Maar Mila verdwijnt. Heleen gelooft niet dat zij met een vriendje weggelopen is maar daarin staat ze alleen. Wat heeft Mila te verbergen?

Aanrader voor wie?

Een spannend boek. De schrijfster heeft goed weergegeven hoe een moeder vecht voor haar dochter. De beslissing om het herstel van Mila buiten het medisch circuit te houden is daar een goed voorbeeld van.

De schrijfster heeft in dit boek het 'Stockholm - syndroom' op een bijzondere manier weten te verwerken. Een moeder die vecht voor haar dochter, in een zoektocht vol twijfels en met confronterende ontdekkingen zorgen voor een verrassend spannend boek.

Luister gratis naar Zachte heelmeesters

Ben je ook nieuwsgierig naar het verhaal achter de verdwijning van Mila? Luister dan nu hoe het verder gaat. Profiteer van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar Zachte heelmeesters op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis