Ze zien mij niet
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ze zien mij niet

Veel mensen kennen Alice Bakker van haar prachtig werk De naakte waarheid waarin vrouwen openhartig hun verhalen vertellen. Ze maakte hiermee grote indruk en veel mannen wilden hierna een soortgelijk verhaal laten schrijven. Dit verhaal, welke zij samen met Olga Hoekstra schreef, is een van de werken die hierop volgden. In dit boek maken we kennis met de ogenschijnlijk doodeenvoudige Aaron. Hij heeft een leuke vriendenkring en houdt van voetbal. Maar dan volgen er ineens gebeurtenissen die zijn wereld op z'n kop zet. Je kan nu 30 dagen gratis naar Ze zien mij niet luisteren.

Samenvatting

De mensen van de stad Vierblad waar Aaron woont, worden uit het niets opgeschrikt door mysterieuze opeenvolgende branden. Aaron besteedt er niet veel aandacht aan tot het huis van iemand dichtbij wordt afgebrand. In Ze zien mij niet gaat hij samen met zijn vrienden opzoek naar de dader.

Ze staan helemaal perplex wanneer vrijwel alle sporen gek genoeg naar hun vriendenkring wijzen. Er ontstaat wantrouwen, want de brandstichter is in hun midden. Ze verdenken bijna iedere groepslid, behalve een persoon; want aan die denken ze niet. Logisch, want ze zien mij niet. Nooit eigenlijk.

Aanrader voor?

Het boek lijkt vooral gericht te zijn op jong volwassenen, maar een ieder die van een goed spannend boek houdt leest het zo weg. Zoals een lezer het omschrijft, blijf je tot aan het einde gissen naar wie de dader zou kunnen zijn.

Een andere lezer geeft aan dat je zelfs een aantal keren van dader zal verwisselen. Je wilt het boek bijna niet wegleggen, want het houdt je zo in zijn greep. Een ander had hem zelfs in een keer uit. Dit verklaart waarom de beoordeling van lezers zo hoog is.

Luister gratis naar Ze zien mij niet.

Ze zien mij niet is een boek dat zowel jongeren als ouderen heeft weten te boeien. Het blijft vanaf de eerste tot de laatste bladzijde spanend, zoals zijzelf aangeven. Wil je horen wat het zo boeiend maakt? Wel, je kan momenteel 30 dagen gratis via verschillende apps ernaar luisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis